A A A

Servicii

Istorie

Securitatea Dumneavoastră este preocuparea noastră   

 
Întreprinderea de Stat Servicii Pază a Ministerului Afacerilor Interne este o instituţie lider pe piaţa serviciilor de pază şi securitate din Republica Moldova. Instituţia posedă o experienţă bogată, include înalte performanţe profesionale şi tehnologice acumulate pe parcursul a 69 ani.
 
 
Chiar din 1952 cînd a fost fondată,  ÎS Servicii Pază a MAI este prezentă pe piaţa serviciilor de securitate acoperind întreg teritoriul Republicii Moldova.
 
 
Întreprinderea este reprezentată  de 32 de unităţi  teritoriale, oferind soluţii avansate pe o gamă largă  de servicii:
  • paza şi protecţia imobilului (case, edificii, teritorii, magazine, oficii, apartamente etc.) prin intermediul pazei fizice sau a mijloacelor tehnice;
  • instalarea butoanelor de alarmă la obiective şi apartamente cu reacţionarea operativă a grupei de reţinere în decurs de 3-8 minute la semnalul declanşat de butonul de alarmă;
  • instalarea şi deservirea tehnică a mijloacelor de semnalizare pază-incendiu şi alarmă, supraveghere video, etc.;
  • supravegherea prin dispozitive audio şi video a încăperilor şi imobilului păzit;
  • însoţirea şi paza mărfurilor, mijloacelor financiare, hârtiilor de valoare, obiectelor de preţ şi a altor bunuri materiale;
  • însoţirea şi protecţia oamenilor de afaceri, a membrilor familiilor lor;
  • asigurarea şi menţinerea ordinii în cadrul manifestărilor în masă, concertelor, ceremoniilor festive şi familiale;
  • supravegherea  obiectivelor îndepărtate, locuinţelor şi altor încăperi ale cetăţenilor;
  • supravegherea centralizată  a stării diferitelor avertizoare de genul fum, apă, gaz.

 

Calitatea serviciilor la cele mai înalte standarde este asigurată de efortul permanent şi constant a celor  4000 de angajaţi dar şi datorită utilizării celor mai performante tehnologii.  Sloganul nostru “SECURITATEA  DUMNEAVOASTRĂ ESTE PREOCUPAREA NOASTRĂ” demonstrează axarea pe clienţi care ne acordă o încredere deplină, confirmată prin cooperarea cu ei de jumătate de secol.

 

Printre obiectivele păzite de noi sunt întreprinderi de importanţă majoră şi strategică pentru economia ţării. Acestea sunt: obiective de asigurare cu  energie electrică şi termică, cu apă potabilă; case de schimb valutar; obiective comerciale şi culturale; locaţii de agrement (cazinouri, cluburi, restaurante, discoteci, cafenele), complexe rezidenţiale, case individuale,etc.,  în total – peste 25.000 de obiective, la care se mai adaugă şi alte manifestări sportive şi concerte.

 

O largă varietate de sisteme integrate, proiectate intern sau produse de recunoscuţi furnizori de echipamente de securitate la nivel mondial ne permit de a satisface tot mai performant cerinţele clienţilor utilizând ultimele producţii în domeniul supravegherii video, înregistrării, prelucrării şi stocării digitale a informaţiilor, controlul accesului, alarme complexe şi sisteme interconectate de securitate.

 

Misiunea noastră de bază este de a satisface cerinţele clienţilor noştri şi de a le depăşi aşteptările printr-o gamă de servicii complete, la un raport rezonabil calitate  – preţ  fără concurenţă.

 

Calitatea serviciilor oferite, flexibilitatea, deshiderea spre comunicare, promptitudinea cu care răspundem la solicitări şi TARIFUL sunt garanţii pentru o relaţie de lungă durată.

 

Vă îndemnăm să deveniţi clienţii noştri fideli !

Atenţie