A A A

Servicii

Servicii


  Paza tehnică reprezintă serviciul de supraveghere şi pază al obiectivului sau locuinţei cu aplicarea sistemelor moderne de semnalizare antiefracție și/sau antiincendiu  cu reacționarea grupelor operative la semnalul de alarmă. Acest serviciu este indicat atît pentru persoanele fizice cît şi pentru persoanele juridice ce necesită o protecţie maximă a imobilului (case, apartamente, oficii, depozite etc.) şi a valorilor materiale.

 

Întreprinderea de Stat "Servicii Pază" a MAI este LIDER și promotorul implimentării tehnologiilor moderne de asigurare a pazei în toate domeniile zi de zi.

 

Vă propunem o ofertă – magazinul specializat de realizare a tot spectru de utilaj de pază, sisteme video, domofoane, ect..

 

Magazinul este situat în încinta Întreprinderii de Stat "Servicii Pază" a MAI, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 79

 

Magazin specializat:  (022)256-224

 

Detalii...

 

 


  Paza fizică a obiectivelor reprezintă prezenţa fizică a personalului de pază la obiectivul păzit sau în încăperea păzită. Metoda de pază în cauză este raţională pentru obiectivele, care necesită controlul importării / exportării valorilor materiale de pe teritoriu, respectarea regimului de permise sau la paza teritoriilor, sectoarelor îngrădite etc.

 

Paza fizică este efectuată de posturi staţionare sau mobile. În dependenţă de personalul antrenat la paza obiectivului, paza fizică se divizează în: 

 

  • Paza fizică înarmată
  • Paza fizică neînarmată

 

Tipul pazei şi numărul de posturi, necesare pentru paza fiecărui obiectiv concret, se stabileşte de către filialele teritoriale a ÎS "Servicii Pază" a MAI în procesul inspectării obiectivului şi este coordonat cu administraţia obiectivului în cauză.

 

Tarifele pentru paza fizică sunt stabilite de Consiliul de Administraţie al Î.S. "Servicii Pază" a MAI.

Referinţa la contractul-tip al pazei fizice


Însoţirea încărcăturilor, valorilor materiale
Însoţirea încărcăturilor, valorilor materiale este efectuată de gardieni înarmaţi. Însoţirea încărcăturilor poate fi efectuată atât cu mijlocul de transport operativ, cât şi fără acesta. Cea mai mare răspândire a acestui tip de pază este folosit la însoţirea serviciului de încasatore şi a încărcăturilor de preţ, transportate pe teritoriul ţării.

Referinţa la contractul-tip al însoţirii.

 

Detalii...

 

 


  Paza persoanelor fizice este efectuată de gardieni special instruiţi. Paza de corp din cadrul Î.S. "Servicii Pază" a MAI  – sunt gardieni înarmaţi, aflaţi permanent în prejma persoanelor  păzite şi sunt gata de a suprima orice atentat asupra securităţii persoanei date. Sistemul interacţiunii creat garantează în caz de necesitate utilizarea tuturor posibilităţilor Î.S. "Servicii Pază" a MAI şi a organelor de poliţie în evitarea pericolului pentru viaţa şi sănătatea persoanei păzite şi a membrilor familiei acesteia.

Referinţa la contractul-tip al pazei de corp.  

 

Detalii...

 

 

 

  Safeuri se află în încăpere special amenajată, dotată cu sisteme moderne de securitate, inclusiv anti-incendiare. Fiecare safeu dispune de două chei distincte și poate fi deschis doar prin utilizarea concomitentă a acestora. Una din chei îți va fi înmânată la încheierea contractului de arendă.

 

Detalii...

Atenţie