A A A

Servicii

Mesajul de felicitare Revelion 2022

  Sărbătorile de Iarnă aduc bucurie şi bună dispoziţie tuturor, indiferent de vârstă, gen şi origine, deoarece sunt cele mai multe adunate împreună şi cele mai generoase.

  Unite împreună, Sărbătorile de Iarnă ne unesc şi ne motivează să ne conjugăm eforturile şi activăm astfel, ca să ne creăm noi înşine o viaţă şi o ţară cât mai prosperă.

  Împreună cu Dumneavoastră, care sunteți principala bogăţie a Întreprinderii de Stat Servicii Pază a MAI, să petrecem cu demnitate şi înţelepciune anul care se scurge şi care, pe alocuri, a fost deloc uşor pentru noi, iar anul care vine, să-l întâlnim cu idei şi iniţiative profesionale noi, pe care să le investim cu succes într-o viaţă mai decentă.

  Suntem încrezuţi, că potenţialul, devotamentul şi determinarea care ne caracterizează, ne vor fi partenerii fideli pe parcursul întregului an care vine, întru realizarea aspiraţiilor noastre corporative şi personale.

  Cu prilejul sosirii Anului Nou şi a Sărbătorilor de Crăciun, din numele Î.S. „Servicii Pază” a MAI și  Consiliului Republican al AS „SINDMAI”, Vă dorim, ca Anul 2022 să Vă aducă prosperitate, o viaţă mai asigurată sub toate aspectele, sănătate, bunăstare, pace în suflete, înţelegere în familii şi realizarea tuturor dorinţelor alături de cei dragi.

 

La mulți ani!

Atenţie