Guvernul Republicii Moldova

ÎNTREPRINDEREA DE STAT SERVICII PAZĂ A MAI

A A A

Main menu

Reacționarea operativă a colaboratorilor ÎS Servicii Pază a MAI

Published on: Mon, 02/05/2018 - 10:20

Reacționarea operativă a colaboratorilor ÎS Servicii Pază a MAI

         La 16.01.2018, ora 01:42, la CMPT, s-a declanșat butonul de alarmă la obiectivul supermarket ”Fidesco”.

Grupa operativă 25, a ajuns la obiectiv timp de 02 minute, unde a constatat  că două persoane în stare de ebrietate s-au luat la bătaie. Persoanele au fost stopate, a fost solicitat serviciul operativ de poliție 902.

Tot în acelaș timp, cînd se aflau la aceeași chemare, către gardian public  nr.25 s-a apropiat administratorul magazinului Fidesco care a comunicat că în magazin a recunoscut o persoană care a comis un furt din apartament și la moment se află în căutare de IP Rîșcani.

 Persoana a fost reținută și predată colaboratorilor de poliție.

 La 16.01.2018, ora 10:41, la filială Căușeni, s-a declanșat butonul de alarmă la obiectivul – magazinul SRL ”Moldretail Group”, amplasat  în or.Caușeni.

 Grupa operativă, a ajuns la obiectiv timp de 02 minute, unde au constatat  că, o persoana necunoscută de gen masculin, a sustras din magazin fără a achita produse alimentare.

 În rezultatul măsurilor întreprinse a fost depistat suspectul. Persoana a fost reținută la IP Caușeni pentru cercetarea cazului.

         La 16.01.2018, ora 10:41, la CMPT or.Chișinău a parvenit declanșarea sistemului de semnalizare, de la obiectivul – casa particulară, amplasată în satul Porumbeni.

         Grupa operativă 11, a ajuns la obiectiv timp de 05 minute, unde au  stabilit că, în spatele casei la etajul 1, sunt deteriorate roletele metalice de protecție și geamul din termopan este forțat deschis. În ajutorul blocării și inspectării obiectivului, a fost îndreptată Grupa operativă 12,  totodată a fost anunțat și proprietarul casei care s-a deplasat la fața locului, acordînd accesul în casă.

          În timpul verificării obiectivului, de către gardienii Grupei Operative în interiorul casei, a fost reținută o persoană necunoscută de gen masculin. Pentru calificarea și investigarea cazului s-a solicitat serviciul operativ de poliție a IP raionul Criuleni. Pesoana a fost identificată și reținută.

          La data de 25.01.2018, ora 15:04, la CMPT or.Chișinău, s-a declanșat butonul de alarmă la obiectivul supermarket ”Fidesco” amplasat în or. Chișinău.

          Grupa operativă 25, a ajuns la obiectiv timp de 02 minute, unde au constatat  că, două persoane necunoscute de gen masculin  au sustras produse alimentare, fără a achita. La ieșire din magazin persoanele au fost stopate și verificate.

          Pentru documentarea cazului a fost solicitat serviciul operativ de poliție 902.

         La 28.01.2018, ora 18:04, la CMPT or.Chișinău, s-a declanșat butonul de alarmă la obiectivul - magazinul Linella.

        Grupa operativă №17, a ajuns la obiectiv timp de 02 minute, au stabilit că o persoană de gen masculin a sustras produse alimentare. Pentru investigarea și documentarea cazului a fost solicitat serviciul operativ de poliție 902.

         La 29.01.2018, ora 00:21, la CMPT or.Chișinău  s-a prelucrat semnalizarea de la obiectivul situat pe adresa mun.Chișinău, str.M.Sadoveanu.

        Grupa operativă №15, a ajuns la obiectiv timp de 02 minute, verificînd obiectivul au stabilit că geamul de la apartamentul situat la etajul 2 este deteriorat și deschis. În ajutor a fost îndreptată  GO №16. La fața locului a fost solicitat agentul economic și serviciul operativ de poliție. Persoana a fost reținută.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda