Guvernul Republicii Moldova

ÎNTREPRINDEREA DE STAT SERVICII PAZĂ A MAI

A A A

Main menu

NECROLOG

Published on: Tue, 01/09/2018 - 15:48

In ziua de 09 ianuarie 2018, prea tristă zi de iarnă, suntem alături de familia îndurerată, şi noi, Administrația și foştii colegi de serviciu, pentru a-i aduce cu durere în suflete un ultim omagiu dragului şi respectatului nostru Alexandru COZLOV, celui mai longeviv conducător al Serviciului Pază al MAI.

Robul lui Dumnezeu Alexandru COZLOV s-a născut la 14 septembrie 1929, iar dacă mai zăbovea printre noi, la data de 14 septembrie ar fi împlinit 90 de ani.

Răposatul Alexandru COZLOV s-a petrecut prin viaţă, cu o deosebită decenţă, a fost un om activ şi responsabil în tot ceea ce a făcut, având mult bun simţ şi umor de cea mai mare fineţe şi inteligenţă. Viaţa robului lui Dumnezeu Alexandru COZLOV a fost animată permanent de lucrul bine făcut, de spiritul dreptăţii şi profesionalism.

A avut un adevărat cult pentru familie, fiind un bun exemplu pentru toţi cei ce l-au cunoscut cu adevărat. Era fericit, împlinit, dornic de viaţă, mândru de familia pe care şi-o întemeiase.

Soarta a vrut ca această fericire să fie zdruncinată de o boală grea şi prea târziu descoperită. Familia, prietenii şi colegii i-au fost alături şi au luptat pentru a nu-i părăsi, însă destinul a hotărât altfel.

În dimineaţa zilei de 09 ianuarie 2018, inima sa a cedat. Fără voia sa, colegul nostru a lăsat acum în urmă, fără dragostea şi sprijinul de care aveau nevoie, o lume a sa îndurerată.

Dumnezeu avea nevoie de încă un suflet bun, drag îngerilor.

În memoria noastră răposatul Alexandru COZLOV a rămas ca un om de onoare şi bun profesionist, câştigând astfel respectul şi afecţiunea tuturor.

Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să dea pace şi linişte sufletului tău, atât de nobil şi distins!

Funerariile vor avea loc la data de 11.01.2018, ora 11-00, str. Gheorghe Asachi 11/2.

 

 

Administrația și colectivul

ÎS Servicii Pază a MAI

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda