Guvernul Republicii Moldova

ÎNTREPRINDEREA DE STAT SERVICII PAZĂ A MAI

A A A

Main menu

GEST DE CARITATE PENTRU CEI AFLAŢI ÎN SUFERINŢĂ

Published on: Thu, 11/16/2017 - 14:17

GEST DE CARITATE

PENTRU CEI AFLAŢI ÎN SUFERINŢĂ

         „Printre sarcinile de bază ale Organizației Veteranilor și Pensionarilor ÎS Servicii Pază a MAI, un loc important îl deţine grija faţă de colegii de breaslă cu o stare de sănătate precară”, - susţine preşedintele acestei organizaţii dl Gheorghe GANDRABUR.

Astfel, la data de 10 noiembrie 2017, cu sprijinul asociaţiilor de caritate, în cooperare cu directorul general al ÎS Servicii Pază a MAI dl Sergiu SAVA şi directorul filialei servicii pază Edineţ          dl Mircea CHIŞCA, la dl Valerii BENDRA, fost angajat al Serviciului Pază de Stat al MAI, actualmente invalid ţintuit la pat, a ajuns ajutorul mult dorit, mult aşteptat, dar şi tot atât de necesar.

         “Acest gest de caritate are drept scop susţinerea unor activităţi de utilitate publică prevăzute de art. 30 din Legea nr. 837-XIII din 17 mai 1996 „Cu privire la asociaţiile obşteşti” și a altor acțiuni desfăşurate de organizația noastră în cooperare cu Asociația Obşteasă a Veteranilor și Pensionarilor MAI, conform prevederilor statutare, cu susţinerea permanentă şi necondiţionată a  dlui Alexandru JIZDAN, ministru al afacerilor interne”, - menţionează dl Gheorghe GANDRABUR.

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda