Guvernul Republicii Moldova

ÎNTREPRINDEREA DE STAT SERVICII PAZĂ A MAI

A A A

Main menu

Evenimentul dedicat Aniversării a 66-a de la fondarea Serviciului Pază al MAI

Published on: Mon, 10/29/2018 - 16:16

Evenimentul dedicat Aniversării a 66-a de la fondarea Serviciului Pază al MAI

 

         Astăzi, 29 octombrie 2018, la cea de a 66-a aniversare de la fondarea  Serviciului Pază al MAI, a fost organizat un eveniment oficial în cadrul căruia a fost prezentat bilantul activitãtilor desfãsurate pe parcursul a 9 luni ale acestui an.

 

          Evenimentul dedicat Aniversării Serviciului Pază al MAI, a început cu depuneri de flori la monumentul eroilor căzuți la datorie din incinta Direcției Reacționare Operativă și Pază Fizică mun.Chișinău din str.Vadul lui Vodă, 100 A.          

Ziua de 29 octombrie,  în care Întreprinderea de Stat Servicii Pază a MAI a făcut o analiză a succeselor sale obținute, a provocărilor cu care s-a confruntat și a stabilit strategia pe viitor, este o zi remarcabilă.

Cu acest prilej Ministrul Afacerilor Inderne dl Jizdan a adus sincere felicitări și urări de bine colectivului fiind menționați și decorați cu insigne cei mai buni angajați ai Întreprinderii. Totodată au fost îmnînate cheile de la opt automobile de serviciu, care v-or îmbunătăți condițiile de muncă a angajaților și caltatea serviciilor prestate.

 Activitatea ÎS Servicii Pază a MAI a urmărit cu prioritate îndeplinirea obiectivelor şi măsurilor asumate de Ministerul Afacerilor Interne în vederea apărării bunurilor patrimoniale ale cetățenilor RM.

Au fost descrise principalele repere de practică profesională și iniţiativele lucrative care au definit activitatea întreprinderii pe parcursul anului 2018. Principalele acţiuni au fost constituite de prevenirea şi combaterea furturilor din averea agenților economici și combaterea huliganizmului, la nivelul competenței întreprinderii.

În acelaşi timp, se remarcă efortul constant depus de ÎS Servicii Pază a MAI pentru identificarea de noi formule eficiente de acţiune, implementare de noi tehnici, având la bază necesitatea unei permanente adaptări la dinamica şi formele noi de manifestare a criminalității.    

 Întreprinderea noastră deţine un rol determinant în prestarea serviciilor de pază,  reeșind din experiența acumulată și aplicarea continuă tehnologiilor avansate în acest domeniu.

 

 

 

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda