Guvernul Republicii Moldova

ÎNTREPRINDEREA DE STAT SERVICII PAZĂ A MAI

A A A

Main menu

CUPA VETERANI MAI LA TIR

Published on: Wed, 08/08/2018 - 14:00

La 4 iulie 2018, la Poligonul Clubului sportiv Dinamo a avut loc competiția tir din arme de foc...

La 4 iulie 2018, la Poligonul Clubului sportiv Dinamo a avut loc competiția tir din arme de foc „Cupa ministrului Afacerilor Interne între veteranii MAI”, unde a fost prezent ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, președintele Asociației Obștești a Veterani și Pensionarilor MAI, Alexei Armaș, peste 100 de veterani și pensionari din 41 de raioane, care au concurat la două probe de trageri în țintă atât  individual, cât și pe echipe.

 

În discursul de deschidere, dl A. Jizdan a menționat importanța acțiunilor dedicate veteranilor, prin care Ministerul Afacerilor Interne își dorește consolidarea relațiilor între actualii și foștii angajați și menținerea unui dialog deschis și prietenos, precum implicarea în soluționarea problemelor veteranilor și pensionarilor.

 

Pe locul I s-a clasat echipa veteranilor Departamentului Trupelor de Carabinieri, locul II a fost câștigat de veteranii IP Bender și IP Taraclia, iar locul III a fost ocupat de IP Bălți.

 

Câștigătorii au fost premiați cu Diplome și medalii, iar veteranii din cadrul Trupelor de Carabinieri s-au întors acasă cu Cupa transmisibilă a Ministrului la Tir.

 


 

 

 

Agenda

There are no items yet.

Subscribe to Agenda